Spalterilning

Spalterilning og spaltefræsning

Hos Vikarservice løser vi problemer med glatte gulve i løsdriftsstalde i hele Danmark og Sverige. Vi riller i faste betongulve, betonspalter samt opsamlingspladser og gangarealer.  

Klicka här för svensk utgåva

Som noget nyt tilbyder vi også spalterilning i gummibelægning, samt USA-spalter, som er både dybere og bredere end normalt.

Spalteslibning og -rilning

Vores maskiner kan udføre spalterilning med to til tre millimeter dybe riller og med cirka 13 millimeter mellemrum, hvilket er den mest skånsomme løsning for både dyr og spalter. I faste gulve er rillen 13 millimeter bred og med 34 millimeter mellemrum.

Vi kommer med to mand og to maskiner, der udfører arbejdet omhyggeligt og effektivt. Det eneste, du skal gøre for at sikre os optimale arbejdsbetingelser, er at skrabe gulvet godt rent inden besøget.

 


Bedre dyrevelfærd med spalterilning

Vores spalterilning giver et godt og meget skridsikkert underlag, uden skarpe kanter der kan beskadige klovene. Når dyrene står bedre fast, færdes de mere frit, og undgår udskridninger og faldskader. Du får dermed færre udgifter til dyrelægeregninger.

Bedre dyrevelfærd resulterer i, at dyrene optager mere foder, viser tydeligere tegn på brunst, giver en bedre reproduktion og er medvirkende til at køerne producerer mere mælk.

Landmænd, der har fået arbejdet udført udtaler, at de er ovenud tilfredse med resultatet.​​

Hvad koster spalterilning?

Prisen på spalterilning er fra 38 kr. pr. kvadratmeter i kvægstalde samt et opstartsgebyr.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et godt tilbud på øvrige opgaver som eksempelvis svinestalde, hestestalde, slagterier og dyrehospitaler. Vi har derudover et startgebyr på 1.200 kroner i Jylland og på Fyn, 1.700 kroner på Sjælland og 2.700 kroner på Bornholm.

 

Vi finder den rigtige løsning til dig

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en spalterilning i Danmark og Sverige, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 99 98 97 40 eller skrive en e-mail til info@servido.dk.

Herunder ses en række billeder, som blandt andet viser maskinen, som vi spalteriller med. Vi har rillet over 1,5 mio. kvm, så erfaringen er i top. Der er også eksempler på en rillet spalte og et rillet gangareal/opsamlingsplads.​

 

Få et uforpligtende tilbud her​