Rengøring, praktisk hjælp og tilkøb​

Rengøring tilbydes af vores rengøringsassistent

SERVIDO har siden 1994 klaret rengøring og andet husligt arbejde i Vesthimmerland og fra år 2000 yderligere udvidet området til det meste af Himmerland og Rebild Kommune.

Vi har over 15 ansatte, som alle er vant til at udføre rengøring i private hjem og er bevidste om, at hver kunde har deres individuelle behov. Hos os er det altid den samme rengøringsassistent, man møder i sit hjem, med mindre ferie eller sygdom tvinger ændringer igennem. 

Vi har forsikret alle vores medarbejdere, og skulle uheldet være ude har vi også en forsikring, der dækker evt. skader som vores assistent har forårsaget.

Personlig rengøringsassistent hver gang

Lader man os stå for din rengøring, opnår man tryghed, fordi man lærer sin personlige assistent at kende, og man slipper for at møde nye ansigter hver gang. Dermed behøver man heller ikke forklare eventuelle særlige hensyn fra gang til gang.

Siden loven om FRIT VALG blev vedtaget har du selv kunnet bestemme, om du ønsker at benytte den kommunale hjemmehjælp eller en godkendt privat leverandør. Den visiterede hjemmehjælp er underlagt lovgivningen om frit valg, hvilket betyder at kommunen betaler alle omkostninger i forbindelse med visiteret hjælp.

SERVIDO er godkendt som leverandør af praktisk hjælp i Vesthimmerland og Rebild kommuner.

Ønsker du os som leverandør af praktisk hjælp, skal du blot kontakte visitationen i din egen kommune. De vil derefter sørger for, at dine visiterede ydelser bliver overflyttet til os.

Hvis du vælger os som leverandør, har du mulighed for at tilkøbe ekstra tid.

Kontakter til kommunernes visitation:

 

​Kontakt os og hør mere tilkøb og pakkeløsning

Vi har forskellige pakkeløsninger, som du kan købe. Ring ind og hør nærmere. Vi er fleksible, så ring til os på telefon 99 98 97 42 - så finder vi en løsning.

Pakkeløsningerne til rengøring omhandler:

  • Hverdagsrengøring
  • Hovedrengøring
  • Vinduespudsning i forbindelse med anden rengøring
  • Indkøb af dagligvarer
  • Tøjvask og strygning