Erhvervsrengøring og afløsere

Erhvervsrengøring

SERVIDO er indenfor de seneste par år blevet meget stærke indenfor erhvervsrengøring i Aars og Himmerland. Vi henvender os til den brede gruppe af virksomheder, der ønsker en god oplevelse omkring det at få gjort rent.

Vi kan tilbyde dig og din virksomhed et godt arbejdsmiljø i form af rene omgivelser, så I kan holde fokus på at bruge jeres kompetencer til at fremme jeres virksomhed. Rengøringen tilpasses efter lokalernes anvendelse, samt belastning.

Vi bruger det samme personale fra gang til gang, hvilket giver en kvalitativ sikkerhed for vores kunder, samt forbedrer samarbejdet mellem os.

Vi løser rengøringsopgaver for små og store virksomheder, for institutioner, for det offentlige og i boligforeninger. Vores erfaringsgrundlag er dermed meget bredt og vi er bevidste om de forskellige behov der er vægtes alt efter kundetype.

​Virksomheden sørger som udgangspunkt selv for indkøb af rengøringsmidler og

-rekvisitter, men kan naturligvis også købes gennem Himmerlands SERVIDO, dog kun efter forud indgået aftale.

Hos os er et ord et ord og kvalitet en selvfølge.

 

Rengøringsafløsere

Selv de bedste medarbejdere kan blive syge - og selv de mest arbejdsomme skal have ferie ind imellem. Uanset hvor godt man har forberedt sig, vil der altid kunne opstå akutte situationer, hvor der kræves assistance her og nu.

Hos SERVIDO har vi stabile og loyale medarbejdere, der gør rent som vi har aftalt det - ud fra dine ønsker og krav. Derved skaber vi et pålideligt og kvalitativt samarbejde omkring rengøringen og -afløsningen.

Vi glæder os til at høre fra netop jer!

​​

Kontakt os på tlf. 9998 9742