Hjemmeservice og rengøringsopgaver

SERVIDO tilbyder en grundig og fleksibel hjemmeservice, der altid er tilpasset kundens behov - både når det gælder pleje, rengøring, rehabilitering eller anden praktisk hjælp.

Vil du høre mere? 

Så ring til os på tlf. 99 98 97 42 eller skriv til os på info@servido.dk

 

God service og en ydelse af den højeste kvalitet er kerneværdier for SERVIDO. I vores arbejde benytter vi de mest miljøvenlige produkter, som tilgodeser arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen.


Her på siden kan du få et indblik i vores arbejdsområder.

Har du brug for flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.​​

SERVIDO startede med at hedde Himmerlands HjemmeService og har siden 1994 udført rengøring og andet husligt arbejde for borgere og private i Vesthimmerland. Fra år 2000 udvidede vi vores geografiske område, således at vi nu opererer i det meste af Himmerland. I 2016 skiftede vi navn til SERVIDO. Vi har i dag knap 50 ansatte, som alle er vant til at komme i private hjem, og som har kendskab til hvor vigtigt det er, at være bevidste om det enkelte menneskes behov.

​Rengøring og praktisk hjælp

SERVIDO er godkendt som leverandør af praktisk hjælp i Vesthimmerland og Rebild kommuner. Det betyder, at vi udfører rengøring, tøjvask og evt. indkøb i henhold til det, du er visiteret til af din kommune.