Muldvarpegift

Muldvarpegift til bekæmpelse af muldvarper

​Hos Vikarservice forhandler vi muldvarpegift ved forevisning af g1-autorisationsnummer. Har du ikke gennemført et kursus, kan vi håndtere og udlægge muldvarpegiften for dig.

Muldvarpegift sælges kun efter aftale om personlig afhentning.

Hvorfor bruge gift til muldvarper?

Muldvarpen kan hurtigt få ødelagt din have, golfbane, marker og plæner, og de kan være svære at få bugt med. Almindelige haveejere må ofte nøjes med muldvarpefælder eller –sakse, da de ikke har ovennævnte kursus og derfor ikke selv må hverken bruge eller købe gift. 

Det skyldes, at muldvarpegiften er så farlig, at det kun er personer, der har bestået et kursus i brug og omgang med muldvarpegift, der kan købe og håndtere det.

 

Hvad er muldvarpegift?

Muldvarpegiften består af pellets (piller), der lægges i muldvarpens gange. Ved kontakt med fugtigheden i jorden udvikles der fosforbrinte, som er en meget farlig gasart. Denne gas slår muldvarperne ihjel, hurtigt og effektivt.

Gassen fra muldvarpegift er meget farlig, og derfor er der en række sikkerhedsmæssige forhold der skal efterleves:

  • Der skal være mindst 10 meter til nærmeste bygning
  • Udlægning må ikke foregå i regnvejr.
  • Muldvarpegiften ikke brugbar om vinteren, da jordtemperaturen skal være minimum fem grader på udlægningstidspunktet

En enkelt behandling med muldvarpegift vil i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt. I visse tilfælde, er der behov for flere behandlinger. De steder hvor det ikke er muligt at bruge gift, hjælper vi gerne med at sætte fælder op.

Vi løser dit mulvarpeproblem

​Har du spørgsmål om muldvarpegift, eller ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig af med muldvarper, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 99 98 97 40 eller skrive en e-mail til info@servido.dk

 

Få et uforpligtende tilbud her