Genoptræning​ - med eller uden paragraffer!

Himmerlands HjemmeService er godkendt som leverandør til §140. Det betyder, at hvis kommunen ikke kan levere Genoptræning til dig hurtigt nok, kan du vælge os som leverandør.

Det er dog ikke kun borgere, der udskrives med et §140 forløb fra sygehuset, der kan få glæde af at modtage Genoptræning fra os. Det kan alle borgere med en funktionsnedsættelse for 250 kr. om måneden.

For det beløb har man adgang til omklædning, trænings faciliteter i hele åbningstiden under kyndig vejledning, guidning, evt. undersøgelse af vores fysioterapeuter samt til alle de aktiviteter vi eventuelt opstarter undervejs (alt efter tilslutning).​

I vores Plejeafdeling har vi stor succes med at tænke og arbejde ud af boksen. Det giver os rum og mulighed for at rumme alle borgere, med hver deres individuelle behov. Denne tilgang ligger vi også til grund for vores Genoptræningsafdeling. Vi har valgt, at gå væk fra den traditionelle klinik tankegang og har allieret os med to lokale idrætscentre, Østermark Hallen og Lanternen. Dette giver dig mulighed for, at træne mere - og dermed øge chancen for at du får det funktionsniveau du drømmer om.

Intet kommer naturligvis af sig selv. Det kræver hårdt arbejde. Men vores personale står klar til at give både et skub og et high-five!

Fra 1. april kan vi findes :

​​

Østermark Hallens GYMNASTEN

​Østermarken 22, 9600 Aars

​Hver torsdag fra 10-14

​​

Lanternen

​Lanternevej 1, 9670 Løgstør

​Mandag i ulige uger fra 10-14​

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.